EEN SLAAPPOSITIE therapie ALS BEHANDELING VOOR NACHTELIJKE REFLUXSYMPTOMEN

SLAAPKWALITEIT VERBETEREN

De LEFT is een klein, discreet en extreem licht trainingsapparaat voor de slaaphouding. Het wordt met behulp van een huidgevoelige dubbelzijdige wegwerpsticker van medische kwaliteit op het borstbeengebied gedragen. Het volgt, tijdens het slapen, de lichaamshouding van de patiënt en geeft vervolgens een zacht trillingssignaal zodra het detecteert dat de patiënt op de rechterzij slaapt. De patiënt zal worden geconditioneerd om binnen 4 tot 6 dagen niet meer op de rechterzij te slapen.

WAT NACHTREFLUXPATINTEN ZEGGEN OVER HET LEFT-AppARAAT

MEER WETEN?

Arjan bredenoord

Om meer te weten te komen over het LEFT-apparaat en de klinische onderzoeksresultaten van THE LEFTSTYLE, kun je je aanmelden voor één van de komende online sessies van Prof. Bredenoord die al meer dan 15 jaar actief op het gebied van neurogastro-enterologie en refluxziekte en eosinofiele oesofagitis in Nederland. Hij is auteur van meer dan 250 artikelen, boeken, hoofdstukken en richtlijnen in zijn vakgebied in Azië en de VS. Prof. Bredenoord is voorzitter van de European Society for Eosinophilic Esophagitis en voorzitter van de Dutch Neurogastroenterology and Motility Society en redacteur van het tijdschrift Neurogastroenterologie and Motility.

    Het online aanmeldingsformulier voor de online sessie THE LEFT STYLE
    Als u een van de webinar-sessies niet kunt bijwonen en geïnteresseerd bent in het ontvangen van een opname van de sessie, vult dan hier uw gegevens in